Ägare / Säljare

Henrik Hettinger

Mobil - 072 238 3900

Mail - henrik@rastvagn.se

Intressen :
Båtliv, Skidåkning, Snöskoter-åkning, Klassisk arkitektur ( hus ), gamla stenbroar. 

Säljare

Thomas Sundstedt

Mobil - 070 427 88 04

Mail - 


Om Tinyhouse80.se

Våra Tiny House började sin resa redan 2020 när vår fabrik i Estland började leverera både chassin och tomma skal till Finland. Intresset för dessa hus i Finland översteg all vår förväntning. Efter 1 års betänketid beslutade vi oss för att göra dessa Tiny House själva, helt kompletta. Stilen mellan Svensk & finsk skiljer sig rätt mycket. I Finland fungerar mer "modern" stil, medan Sverige gärna har mer klassiskt / mysigt. 

Vår fabrik har sedan 2013 levererat över 5000 Rastvagn, Personalvagn, Dusch / WC vagnar, Kontorsvagnar, Eventvagnar, saneringsvagn mm i Sverige, Finland & Norge. Vår Svenska filial, Rastvagn.se, Rastvagn Sverige AB har stått för den svenska försäljningen ( tidigare Hettinger Marin AB ).
Vår styrka från dag 1 har varit vår kvalités-medvetenhet. Allt vi bygger, ska hålla minst 20-25år inom uthyrnings-branschen, som har högt slitage. Lastning månadsvis på lastbilar, hundratals öppna / stäng av dörrar / månad, regn, sol, körning på vägar med salt. Kort & gott, utan kvalitén hade vi inte varit där vi är idag. Bygg - & entreprenörbranschen är tuff och ställer höga krav på just kvalitén. Produkter med dålig kvalité är inte långlivade i denna bransch.  Vårt koncept med Tiny House 80km/h är inte unikt i Sverige. Andra aktörer bygger också Tiny House 80km/h, där man "kan" transportera huset med en helt vanlig personbil och ett svenskt BE-körkort. Det som däremot är unikt för oss, vi bygger våra chassi själva. Chassin är från start byggda för konstant 3500kg vikt. Jämför våra däck, chassi men framförallt kultrycket. Kolla på konkurrenternas youtube-video där man kör med sin Tiny-House efter bilen. Dämpare på vagnen är i botten, bilens stötdämpare är i botten. Kombinationen av detta vid en flygande poliskontroll är inte bra för ens egna körkort. Vid köp av en vagn av oss, så säkerställer vi att kultryck, axlar, påskjut, kort & gott, din vagn är 100% laglig att framföra på svensk allmän väg. 

  • Men kan vi då bygga Tiny House ? 

Grunden mellan Tiny House & våra vanliga Rastvagnar är likadan. 

  • Chassin - Bygger vi själva. Byggs i egen regi, med egna COC-approvals för 80km/h. Vi kan därför stolt skryta med att våra chassin 80km/h är 100% byggda för varje Tiny-House vilket vi är ensamma om per idag ( 2023 / 2024 )

  • Väggar, golv, tak - Vi har egen tillverkning av Sandwich material. Detta möjliggör billigare slutpris till dig som kund, 100% anpassade moduler till just Tiny-House modellen. Som bonus får man lägre vikt, och bra isoleringsförmåga. 
    - Undersidan av våra hus är kapslade i laminatplast. Står du på en gräsmatta med underliggande fukt, kör på vintern med salt, spelar ingen roll. Allt vi bygger är vädertät och byggt för LÅNG livslängd. Jämför gärna med konkurrenters vagnar undertill. 

  • Rastvagn.se har levererat Saneringsvagn + Rastvagn till rivningen av Ringhals. Levererat flertal vagnar till Forsmark kärnkraft. - Dessa anläggningar ställer högsta säkerhet gällande t-ex el. Vår el i våra vagnar är byggd 100% efter Svensk standard. Detta är en säkerhet till dig som kund att du kan lita på att våra produkter ej har Europeisk standard, utan SVENSK standard. Det skiljer mellan Svensk, Finsk, Tysk & Polskt el. EU-standard är inte Svensk standard. 

Vi vill sälja högkvalitativa Tiny House i Sverige, Finland & Norge. Tack vare all försäljning av "byggvagnar" vet vi exakt var brister i kvalitén kan finnas. Det som då skiljer mellan en Rastvagn & en Tiny-House från oss.

  1. Du kan välja stil på taket.

  2. Trä-vinylpanel på utsidan

  3. Lyxigare materialval på insidan. Vi har sedan start alltid byggt bostadsvagnar till byggare. Därav är nästintill all interiör enkel för oss att anpassa just för dig.

Att köpa din dröm - Tiny House på hjul, det är en stor investering. Därför uppmanar vi alla kunder att verkligen kolla på konstruktion & materialval av just din vagn. Kom gärna och besök oss så kan vi i detalj gå igenom vad som är väsentligt viktigt för längre livslängd, på just våra vagnar jämfört med konkurrenter. 

En av flera styrkor hos oss, vi kan FINANSIERA din vagn med vagnen som säkerhet .